Ledningsgupp flaggfotboll söker nya kollegor

Ledningsgrupp Flaggfotboll vill höja tempot ytterligare på vårt utvecklingsarbete och letar nu efter engagerade medarbetare.

Vi söker fyra personer till vårt team, ansvariga för:

Utbildning: Du kommer bevaka och sammanställa utbildningsbehovet för flaggfotbollen och samtidigt sätta strategier och koordinera framtagandet av utbildningar tillsammans med Sportkontoret.

Serieutveckling: Du kommer att arbeta för utvecklingen av flaggfotbollens serier, tävlingsadministration och hantering/presentation av statistik hantering/presentation av statistik och tävlingsadministration tillsammans med Tävlingsutskottet.

Ekonomi: Du kommer att arbeta med och stötta ledningsgruppen i sina projekt ur ett ekonomiskt perspektiv, samt följa upp ILGs budget och förankra med Ekonomikommittén.

Strategiska dokument: Du kommer att ansvara för möteshandlingar och protokoll, dokumentationsstrukturen samt koordinera utvecklandet av TB (tävlingsbestämmelserna).

Du behöver inte ha erfarenhet av Flaggfotboll för att bli en del av vårt team.

Är du intresserad av att någon av dessa roller och tror att du kan bidra till att utveckla flaggfotbollen i Sverige? Eller har du tips på andra personer och vill rekommendera någon? Kontakta ordförande för Ledningsgruppen Flaggfotboll, Mattias Hejdesten, mattias.hejdesten@swe3.org.

Skicka in din berättelse!

Skicka in en matchrapport eller berätta om en eldsjäl i din förening. Ditt bidrag publiceras här på swe3.se.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om allt det senaste inom amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey i Sverige.