SWE3 Rookie Days · Super Bowl Weekend

Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Detta event har redan ägt rum.

SWE3 Rookie Days · Super Bowl Weekend

9 februari 11 februari

Årets final i NFL, Super Bowl LVIII, spelas söndagen den 11 februari, och SWE3 bjuder traditionsenligt in till möjligheten att prova på våra idrotter amerikansk fotboll, flaggfotboll och/eller landhockey i anslutning till den spektakulära finalen.

Super Bowl kallas den årliga finalen i den amerikanska fotbollsligan NFL och det är ett av världens största idrottsevenemang som ses av miljoner tittare världen över. I vad som har blivit en tradition bjuder förbundet SWE3 och dess föreningar runt om i landet in till möjligheten att prova på amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey. Oavsett vem du är eller vilka tidigare erfarenheter du har är du välkommen att prova på!

Eskilstuna

Flaggfotboll
Eskilstuna Sharks deltar i Rookie Days med en öppen träning söndagen den 11 februari kl. 19-21 i Fotbollshallen på Ekängens IP. Från 16 år.
Facebook-evenemang

Falkenberg

Flaggfotboll
Falkenberg Phoenix erbjuder prova på-träning i flaggfotboll i Falkhallen den 11 februari kl. 12-15. Ta med inomhusskor och träningskläder!
Facebook-evenemang

Jönköping

Amerikansk fotboll
Jönköping Spartans deltar på Rookie Days med öppna träningar den 11 februari kl. 17-19 i C-hallen i Jönköpings Idrottshus och den13 februari kl. 19.30-21 på Rosenlunds IP. Alla är välkomna!
Facebook-evenemang

Halmstad

Amerikansk fotboll
Halmstad Eagles deltar i Rookie Days med en öppen träning lördagen den 10 februari kl. 14-16.30 i Kombihallen. Kläder för inomhusträning, fotbollsskor eller vanliga träningsskor fungerar. (Konstgräs inomhus). Alla är välkomna från 10 år och uppåt. 
Facebook-evenemang

Karlshamn

Amerikansk fotboll
Carlshamn Oakleaves deltar i Rookie Days – se information här intill.
Affisch för Rookie Days i Karlshamn
Facebook-evenemang

Karlstad

Amerikansk fotboll
Carlstad Crusaders erbjuder möjligheten att prova på lördagen den 10 februari kl. 14-15 i Fotbollshallen Våxnäs. Öppet från U11 till senior för såväl Dam som Herr.
Facebook-evenemang

Kalmar

Amerikansk fotboll, Flaggfotboll
Kalmar Södra Badgers bjuder in till Rookie day i Kalmar! Från 10 år och uppåt söndagen den 11 februari kl. 11-13 på Bergaviks IP.
Du som är 10-15 år: testa grunderna i amerikansk fotboll, testa skydd, känn på bollar, och kanske testa en tackling.
Du som är 16+ år: testa en av världens just nu snabbast växande sporter – flaggfotboll! En snabb, taktisk och kontaktfri variant av amerikansk fotboll och ny gren i OS-2028! Inga förkunskaper, bara nyfikenhet, behövs.
Facebook-evenemang

Karlskrona

Amerikansk fotboll
Carlskrona Seahawks deltar under Rookie Days med att fredagen den 9 februari kl. 19-20.30 och lördagen den 10 februari kl. 14-16 hålla öppna träningar i Wämöskolans gymnastikhall. Alla mellan 12-17 år är varmt välkomna att prova på amerikansk fotboll!
Facebook-evenemang

Lidköping

Amerikansk fotboll
Lidköping Lakers deltar i Rookie Days med en prova på-träning söndagen den 11 februari kl. 18-19 på Ågårdsvallen i Lidköping.
Facebook-evenemang

Lund

Amerikansk fotboll
Lund Vikings tränar i Vikingahallen på Linero den 11 februari kl. 16.30-18. Alla ungdomar 12-17 år är välkomna!
Facebook-evenemang

Nässjö

Flaggfotboll
Nässjö Saints bjuder in till en öppen prova på-träning i flaggfotboll söndagen den 11 februari kl. 19.30-21 i Tennishallen 1 i Nässjö. Alla 16+ är välkomna!
Facebook-evenemang

Solna

Amerikansk fotboll, Flaggfotboll
AIK Amerikansk fotboll önskar varmt välkommen till Bergshamra IP den 11 februari kl. 11 för att prova på världens roligaste sporter: amerikansk fotboll och flaggfotboll! Det du behöver ha med dig är kläder efter väder, gärna fotbollsskor och vattenflaska. Ses där!
Facebook-evenemang

Solna

Landhockey
SLF Mesaicos deltar under Rookie Days med en träning där du har möjlighet att prova på landhockey söndagen den 11 februari. Alla är välkomna till Tallbackaskolan, samling kl. 15.15 och träningen drar igång kl. 15.30. Välkommen!
Facebook-evenemang

Spånga

Amerikansk fotboll
Beckomberga Maniacs deltar i Rookie Days söndagen den 11 februari kl. 13.30-15 i Spånga Fotbollshall, Spånga IP (inomhus, konstgräs). Öppet för alla 10-17 år, anmäl gärna i förväg till junior@be-maniacs.se eller sms till 076-030 3105 men det går bra att bara dyka upp.
Facebook-evenemang

Stockholm

Amerikansk fotboll
Stockholm Mean Machines välkomnar alla barn och ungdomar som vill prova på att komma till inomhusträningen söndag den 11 februari kl. 14-15 i Globala gymnasiets idrottshall.
Facebook-evenemang

Täby

Amerikansk fotboll
Täby Flyers deltar i Rookie Days och arrangerar en öppen prova-på-träning för alla och deras egen scouting combine ”Kick-Throw-Go” den 10 februari kl 13-16 i Jollens idrottshall. Åldersindelning: kl. 13-14 7-11 år, kl. 14-15 12-15 år, kl. 15-16 16-17 år. Varmt välkommen!
Facebook-evenemang

Upplands-Bro / Kungsängen

Amerikansk fotboll
Upplands-Bro Broncos drar igång Rookie Days tre fredagar i följd med start fredagen den 9 februari kl. 19-21 i Hagnäshallen, Kungsängen.
Facebook-evenemang

Upplands Väsby

Amerikansk fotboll, Flaggfotboll
Wäsby Warriors arrangerar en öppen prova på-träning söndagen den 11 februari kl. 14-16 i Söderviksskolans idrottshall. Barn mellan 9-12 år är varmt välkomna!
Facebook-evenemang

Ystad

Amerikansk fotboll
Ystad Rockets deltar i Rookie Days och erbjuder prova på-träning för såväl PeeWee som junior och senior. Tider att prova på är 8 och 15 februari – PeeWee (9-13 år) är kl. 18-19.30, junior och senior är kl. 19.30-21, allting i Österports gymnastiksal.
Facebook-evenemang

Åkersberga

Landhockey
Roslagens IF deltar i Rookie Days med ett evenemang för alla ungdomar i Stockholm den 3 februari, en prova på-träning för ungdomar den 7 februari och en nybörjarträning för vuxna den 11 februari. Tider och platser kommer!
Facebook-evenemang

För SWE3:s föreningar

  • Bestäm om ni vill vara med!
  • Fundera över om ni vill göra detta tillsammans med andra föreningar eller på egen hand.
  • Bestäm vilken tid som passar er och som går att boka kring den 11 februari.
  • Meddela SWE3 på peter.nilsson@swe3.se om ni är med! Meddela också om det är en specifik åldersgrupp ni vänder er till, eller om alla är välkomna.
  • SWE3 tar fram affischer och flyers som ni kan skriva ut och använda i lokal marknadsföring. SWE3 står också för den centrala marknadsföringen.
  • Alla föreningar som är med på Rookie Days får 1 000 kr i återstartsstöd utbetalt direkt till klubbens konto! Använd gärna stödet till planhyra, utskrift av affischer/posters/flyers och annat som ni kan behöva i samband med Rookie Days. Observera att stödet gäller per förening och inte per idrott/sektion.

Skicka in din berättelse!

Skicka in en matchrapport eller berätta om en eldsjäl i din förening. Ditt bidrag publiceras här på swe3.se.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om allt det senaste inom amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey i Sverige.